Begär offert Direktkontakt

Dräneringsteknik i rostfritt stål börjar hos oss!

RVS Afvoergoten BV levererar högkvalitativa, skräddarsydda lösningar i dräneringsteknik av rostfritt stål från vårt märke Fenicrom®. Våra produkter i rostfritt stål tillverkas i vår egen fabrik och uppfyller de högsta kvalitetskraven. Alla våra produkter sänks ned i ett speciellt bad och rengörs sedan under högt tryck med kallt vatten. Detta rensar stålet från all förorening och skapar ett starkt, jämnt kromoxidskikt. Resultatet är en ren och korrosionsskyddad kvalitetsprodukt. Vi har ett komplett utbud för alla dräneringstekniker.

Fenicrom®-utbudet inkluderar bl.a.

  • Modulära golvkanaler i rostfritt stål
  • Avlopp i rostfritt stål
  • Modulära slitsade kanaler i rostfritt stål
  • Separatorer i rostfritt stål för avloppsvatten, fett och bränsle
  • Golvavlopp i rostfritt stål
  • Galler i rostfritt stål
  • Rännor i rostfritt stål
  • Golvlister i rostfritt stål
  • Kollisionsskydd i rostfritt stål.

Anpassningar är möjliga för specifika önskemål. Vi ger dig gärna råd om korrekt tillämpning av dränering inom alla projekt och hjälper dig gärna i alla faser av utvecklingen av dina industriella dräneringssystem, från design till installation. Vårt specialiserade installationsteam hjälper till med installation av rännor, väggskydd och kollisionsskydd.

Tillämpningar

RVS afvoergoten BV producerar och levererar högkvalitativa rostfria stålprodukter av märket Fenicrom® för tillämpning inom livsmedels- och dryckesindustrin, bryggerier, simbassänger, catering, restauranger, hotellindustri, industrikök. Även för applikationer inom byggindustri, kemisk och farmaceutisk industri. Fenicrom levererar skräddarsydda lösningar från egen fabrik, standardmått finns på lager så att leveranstiderna blir korta.

Välbehandlade produkter av rostfritt stål är lätta att rengöra, garanterar hygien och förhindrar utveckling av bakterier. Fråga oss också om vårt Fenicrom®-spolningssystem för enkel rengöring av dina rännor.

Fenicrom®-produkter är helt gjorda av 18 / 8Cr / Ni (kvalitet: AISI 304 eller 316). Våra produkter sträcker sig från lätt till tung industriell användning. Levereras som standard med verktyg för enkel montering och justering.

Våra produkter tillverkas enligt standarderna och riktlinjerna för:

TÜV, ISO: 9001-2008, NEN-EN 1253, NEN-EN 1433, NEN-EN 124 och NEN-EN 1825